Vil Du Komme Inn På Næringseiendom?

Så du har tatt beslutningen og er nå klar til å komme inn på næringseiendom? Denne artikkelen vil ta for seg de mange spørsmålene om hvor du skal begynne og hvordan du utfører en vellykket transaksjon. Følgende tips er en nyttig guide til alle som er interessert i næringseiendom, og bør bidra til å se at din bestrebelse er verdt.

Invester litt tid i å lære om hvordan eiendomsmarkedet fungerer. Les noen bøker eller nettressurser for å finne ut de beste måtene å investere pengene dine i ditt fremtidige hjem. Dette vil hjelpe deg med utlån, salg og kjøp av eiendomsmarkedet.

For å beskytte deg selv, sørg for at avtalen som du og megleren din bestemmer deg for er skriftlig. Legg til noen betingelser for det som lar deg avslutte dem innen fem til ti dager med et skriftlig varsel hvis de ikke gjør jobben sin bra.

Hvis du tror små boligblokker ville være mer håndterbare, tenk på nytt. En større mengde enheter gir mer fortjeneste, og det er ikke mye mer en byrde. Så lenge du konsentrerer deg om en enkelt eiendom (i det minste til du er trygg nok til å forgrene deg), vil du se hvor lett det kan være å blomstre i næringseiendom.

Ikke slå deg til ro med å investere boligeiendommer som et trygt veddemål. Mange erfarne kommersielle investorer er komfortable med leilighetskomplekser, noe som ofte fører til at de overser andre potensielt lukrative eiendomstyper: kontorbygg, trailerparker eller butikklokaler. Vurder din spesifikke investeringsnisje og din ideelle portefølje og se etter eiendomstyper som ser ut til å være en sannsynlig passform.

Gjør deg kjent med det grunnleggende om verdivurdering av næringseiendom. De tingene som kan opp boligverdi: kjøkken, antall bad, landskapsarbeid og så videre – betyr lite eller ingenting for kommersielle investorer. En av de viktigste determinantene av verdi for en næringseiendom er kvadratmeteren, og hva kvadratmeterne gir i leieinntekter.

Ikke godta den aller første verdien du tilbys. Nesten alle priser eller bud har tatt hensyn til at den andre parten vil være interessert i forhandlinger. Selv om de i utgangspunktet har sagt at de ikke er interessert i forhandlinger, bør du være villig til å prøve. Mest sannsynlig var det bare en strategi foreslått av motstanderagenten.

Når du kjøper et stykke næringseiendom, er en av de første tingene du vil vurdere formålet med det. Vil det være for et utsalgssted eller en tjenesteorientert virksomhet? Å vite hva du skal bruke plassen til er halve kampen når du kjøper næringseiendom.

Form relasjoner med långiverne dine i forkant av å prøve å kjøpe en næringseiendom. Kommersielle lån kan være svært forskjellig fra boliglån. Å vite vilkårene og hva du kvalifiserer for kan hjelpe deg med å gjøre smarte kjøp. Det kan også hjelpe deg med å bestemme hva forskuddsbetalingsbehovene dine kan være, og når du kanskje må vurdere å hente inn en investor.

Å håndtere næringseiendom vil være en lek for deg nå! Du er klar nå, mer enn noen gang! Disse tipsene vil forhåpentligvis gi deg noen hint om å komme i gang, når du har å gjøre med kommersielle eiendomsforetak.